Golfkurs for nybegynnere

Vi forsøker igjen, det ble for lite påmelding i første omgang.   Kurset flyttes.  Kurset går over to dager,  25.05. og 10.06., begge dager kl 10 – 14.  Kursavgift kr 1700,-.  Dette inkluderer kursavgift, medlemskontingent for 2017 og full spillerett for 2017.(spill så mye du vil og når du vil!)

Påmelding til post@sunndal-golfklubb.no .

Du trenger ikke utstyr for å delta på kurset, dette får du lånt.  Klubben har også noen sett som kan lånes ut for kortere eller lengre perioder under og etter kurset.

Oppfriskingskurs  –  protimer

Når golfpro Kleppen er her, vil det også bli anledning til å få litt oppfrisking for tidligere kursdeltakere, nåværende medlemmer og tidligere medlemmer.  Tidspunkt 25.05.  og 10.06. fra kl 14.00 –  15.00  (16.00).  Hvis noen ønsker egne protimer, ta kontakt post@sunndal-golfklubb.no .  Hvis ingen melder seg for protimer vil det bli oppfriskingskurs fra 14 – 16.