Oppsummering så langt, juli 2023

Golfåret 2023 begynte i april, og allerede i mai var det klart for første turnering.

Den første turneringen var som vanlig Polltreffet. Der viste det seg fort at brødrene Antonsen har tatt med seg inneformen ut, og endte opp ett slag foran neste lag på listen.

Den neste turneringen var «Lett på tråden», der spillerne fikk antall meter med hyssing for sitt handicap. Ståle Rønningen var suveren i denne morsomme turneringsformen, og var i en klasse for seg selv. Petter Melkild storspilte, men det var ikke nok. Han endte opp 3 slag bak Rønningen ved fulltid, med Andreas Hustad som siste på pallen.

I juni ble det arrangert 2 turneringer: Sunndal Open, den sagnomsuste, mytiske turneringen som alle snakker om i månedsvis før turneringen går av stabelen, og Mulligan single-turnering.

Sunndal Open var en parademars og oppvisning av de sjeldne av Bendik Reitan som avsluttet med -7 på skårkortet, ett hav av slag foran Christian Danielsen (3 slag bak), og Hallvor T. Johnsen som tok opp siste plassen. Fjorårets vinner var å finne langt ned på listen, 14 slag bak vinneren.

Den foreløbig siste turneringen som er blitt arrangert er Solo-Mulligan der antall ekstra slag = ditt handicap. Dette er en meget morsom turnering, der det er lave skårer, og det gjerne er mange forskjellige ledere igjennom turneringen, alt etter som hvor man bruker sine tildelte Mulligans. Kanskje tidligere år, men ikke i 2023. John Ness tok kommandoen rett etter start og så seg aldri tilbake. Christian Danielsen fikk seg enda en pallplassering, to slag bak, med Emil Jønsson på en hederlig 3.plass.

I skrivende stund er det «Ett Slag Mot Kreft» som er den neste turneringen, men det vil nok dukke opp flere etterhvert som ferien nærmer seg slutten.

Etter glimrende arbeid av vårt mannskap er det vanvittig bra forhold både på greener og fairwayer.

Utsikt mot hull 6 over Pollen
Utsikt mot hull 6 over Pollen