Sesongen er over for 2022

Datoen er 1. november, og utesesongen er over for denne gang.

Både fairwayer og greener har vært strøkne denne sesongen takket være et eminent banemannskap som har tatt ansvar.

Vi startet sesongen med Åpningsturnering Poll-treffet som gikk av stabelen 7. mai. Det var en duo-turnering med 18 deltakere, der arrangørduoen Gjøvik / Hustad gikk av med seieren.

I juni ble det arrangert to turneringer ved siden av Onsdagsgolfen som går over hele sesongen. Det var Polltreffet fra rødt utslag, og Sunndal Open. Polltreffet fra rødt utslag ble vunnet av undertegnede og Tor Strand, samt at undertegnede også vant Sunndal Open.

I juli ble det arrangert en spennende turnering som heter Solo-Mulligan. Den ble vunnet av Erik Nordvik, hele tre slag foran Christian Antonsen på 2. plass. Solo-Mulligan er en morsom turneringsform der alle får like mange «Mulligans» som de har tildelte slag.

I august gikk klubbmesterskapet av stabelen, og der vant Rune Nikolaisen med stor margin.  Magnus Oliver Grønstrand vant junior-klassen, Egil Vågan seniorklassen, og Ingrid Isaksen vant dameklassen.

I september ble det arrangert 2 turneringer, både 18-hull solo som ble vunnet av Emil Loe og avslutningstrio som ble vunnet av Antonsen / Strand / Mæhle / Tvedt med ett slag foran neste lag.

Som avslutningsturnering ble det arrangert 3 køller parturnering i oktober. Den ble vunnet med et slags margin av brødrene Antonsen.

Det har vært avholdt mange turneringer i år, til tross for noe ustabilt vær i sommer. Spillerne på Sunndal golfklubb har hatt gode forhold med fine greener, og strøkne fairwayer. Men nå er det på tide at banen får hvile, og da sees vi innendørs!